Glouftsis: "Ik rook waar de bal zou komen"

Steurbaut Kersten
| 18 reacties
Glouftsis: "Ik rook waar de bal zou komen"
Foto: © SC

Stavros Glouftsis zette Antwerp zondag op weg naar de winst in de streekderby tegen Rupel Boom (0-2). De Griek gelooft dat er dit seizoen nog mooie dingen kunnen gebeuren op de Bosuil.

“Het doet plezier om te scoren tegen mijn ex-ploeg”, zegt Glouftsis aan Voetbalkrant.com. “Ik heb hier heel veel mooie momenten beleefd, maar ik verdedig nu de kleuren van Antwerp.”

“Ik rook waar de bal zou komen en infiltreerde op het juiste moment. Eigenlijk raak ik de bal dan niet goed, maar dat bleek achteraf mijn geluk te zijn. Anders zou hij er waarschijnlijk niet ingegaan zijn.”

Voor Glouftsis is het zijn tweede doelpunt in drie wedstrijden. Ondanks dat het regelmatig nog wat stroef loopt bij de Griek, voelt hij zich beter in zijn vel. “Door meer wedstrijden te spelen zijn de benen beter en heb ik meer vertrouwen. Het heeft tijd nodig, maar het gaat steeds beter. Normaal speel ik ook op de positie van Oris, maar ik pas me aan ten dienste van de ploeg.”

Net als Oris gelooft ook Glouftsis dat Antwerp nog iets kan bereiken dit seizoen. “We staan niet meer zover van de goede plaatsen. Met deze mentaliteit kunnen we dit seizoen nog iets moois bereiken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties