Wat Stijnen allemaal zei op het internet: een overzicht

Jarryd Naegels
| 217 reacties
Wat Stijnen allemaal zei op het internet: een overzicht
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Gisteren ontplofte de zoveelste bom dit seizoen bij Club Brugge. Doelman Stijn Stijnen verspreidde meerdere berichten op internetfora om kritiek te kunnen geven op zijn teammaats. Een overzicht van zijn lastercampagne.

Het sluitstuk van blauw-zwart werd met onmiddelijke ingang naar de B-kern verwezen. Zijn ontslag blijft voorlopig uit, al zit dat er wel aan te komen. Ook al namen inmiddels zijn vriendin en zijn broer alle schuld op zich, er lijkt geen toekomst meer te zijn voor hem bij de West-Vlamingen.

De berichten die hij postte, zijn ongezien en wekken verontwaardiging. Hieronder een greep uit het arsenaal van Stijnen zijn posts (HNB).

Over zichzelf
"STIJNEN !!! HELD"

"stijnen is grote klasse, wat een clubman"

"Stijnen, de man waar je op blijven rekenen kan"

"Stijnen heeft scheur opgelopen in dij been na een trap tegen RSCA .. woensdag ook out ! bron: ik heb stijn zelf gehoord"

Over ploegmaats
"Joos zijn opmerking over hoefkens was raak, hij haalt een dramatisch niveau" (Over Carl Hoefkens)

"De vlieger pakt enkel makkelijke ballen , nu besef ik hoe belangrijjk het is om een keeper te hebben zoals stijnen , bij hem begint het gewoon te lijken" (Over Geert De Vlieger)

"Geertje bekijk die doelpunten nog een keer en trek uw conclusies" (Over Geert De Vlieger)

"De realiteit is dat coosemans gisteren niet goed genoeg was , maakt penaltyfout... gaat een paar keer volledig naast de bal. Clubdoelman zijn is nog wat anders als kvk, racing of gba doelman zijn ! Ik ben blij dat we al jaren een puntenpakker hebben in huis" (Over Colin Coosemans)

"Lestienne nr de jeugd aub" (Over Maxime Lestienne)

"Weg ermee, verdomme Hollander" (Over Ryan Donk)

Over gewezen ploegmaats
"Zou zich beter concentreren op zijn job in plaats van zich belachelijk te maken op zo een onnozel radio-quizke... natuurlijk dat ze de domste eruit halen om mee te doen... glenne word toch eens volwassen en ga terug ballen pakken, want dat laatste komt er de laatste tijd niet meer van" (Over Glenn Verbauwhede)

"Stijnen verdient respect voor al hetgene hij doet voor de club. of moet hij tegen een boom rijden voor hij respect krijgt en we met zijn allen zijn naam zouden scanderen in de eerste minuut van de match... BENDE HYPOCRIETEN" (Over François Sterchele)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties