Lastercampagne Stijnen is wereldnieuws

Steurbaut Kersten
| 36 reacties
Lastercampagne Stijnen is wereldnieuws
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het nieuws dat Stijn Stijnen via internet een lastercampagne had opgezet tegen zijn ploegmaats sloeg in als een bom. Tot ver buiten de landsgrenzen.

Iedere voetballer zal er wel eens van dromen om op een dag de wereldpers te halen. Stijn Stijnen is er in geslaagd, maar waarschijnlijk niet om de manier die hij als kleine jongen voor ogen had.

In het buitenland wordt de spot gedreven met de voormalige Rode Duivel. “Stijn Stijnen is erg blij met zichzelf”, stelt het Nederlandse De Telegraaf. “Omdat de Belg zichzelf constant de hemel in prees.”

Maar ook in illustere voetballanden als Singapore was Stijnen hot news. “De Belg Stijnen scoort spectaculaire owngoal, via e-mail", titelde The Straits Times. In Uruguay haalde Stijnen de sportsite Quenonino.com:  “Reservespeler zijn is niet gemakkelijk, zeker niet als doelman. De Belgische keeper is wel een heel apart geval.”

In Portugal kennen ze Stijnen nog heel goed na het incident met Cristiano Ronaldo. “Dit is niet de eerste keer dat Stijnen opvalt”, blokt de sportkrant Record. “In 2007 zei hij nog dat Ronaldo omschoppen de beste manier was om Portugal te verslaan.”

Ook in Servië, Rusland, Slovakije, Roemenië en Peru haalde Stijnen het nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties