7. Prince B scoorde goed

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
7. Prince B scoorde goed
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Prince B scoorde vorige week twee op drie. Op een maximumscore blijft het voorlopig wachten, wie weet deze week?

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast drie leuke voorspellingen gedaan. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 7 op 18) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Standard - KV Mechelen 1 @ 1.55
Dit wordt een zeer belangrijke partij in de strijd om de play-offs. Als de Luikenaars niet als vorig jaar weer buiten de boot willen vallen, dan moet er gewonnen worden, een andere optie is er niet. Mechelen won woensdag op STVV en trekt met het nodige zelfvertrouwen naar Sclessin. Toch verwachten we dat Standard zijn laatste strohalm op de top zes zal grijpen. In en rond de club beseft men maar al te goed hoe belangrijk deze confrontatie is.

2. Wigan - Manchester United 2 @ 1.55
Arsenal naderde afgelopen midweek tot op één punt van United in de Premier League. The Mancunians willen die kloof absoluut weer vergroten tot vier punten. De thuisclub vecht tegen de degradatie maar het verschil in kwaliteit lijkt ons simpelweg te groot. Wigan toonde zich in het verleden al eens een vervelende tegenstander voor clubs uit de top van het klassement, maar we denken dat de spelers op het veld uiteindelijk toch de doorslag zullen geven.

3. FC Bayern - Dortmund 1 @ 1.83
Dé kans voor Bayern op revanche. De Borussen staan al een heel seizoen aan de leiding maar de eer van Bayern is zo groot dat ze toch eventjes de puntjes op de i willen zetten. In deze onderlinge confrontatie kan München laten zien dat ze nog steeds de beste ploeg van Duitsland zijn als ze compleet aantreden. Bayern had een goede algemene repetitie in Milaan. De terugkeer van Robben maakt Bayern favoriet voor deze clash. Bij winst kan de thuisclub tot op tien punten naderen van de fiere leider.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

Willem II - Heerenveen 2 @ 1.62
Deportivo - Real Madrid 2 @ 1.40
Fenerbahçe - Kasimpasa 1 @ 1.20
Man City - Fulham 1 @ 1.50
Arsenal - Birmingham City 1 @ 1.55
Trabzonspor - Kayserispor 1 @ 1.60

Inzet : € 150
Nettowinst: € 1368,65

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties