Supporters G. Beerschot zijn weer tevreden

Jarryd Naegels
| 77 reacties
Supporters G. Beerschot zijn weer tevreden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Armata Viola, de sfeergroep van Germinal Beerschot, is blij dat de overname van de club rond is. "Er hangt terug een positieve sfeer rond de club", klinkt het.

Patrick Vanoppen zag de Antwerpenaren vier op zes pakken onder zijn bewind. Volgende week wacht Cercle Brugge in de beker. Een moeilijke opgave na het 2-0-verlies in de heenwedstrijd. "Maar we geloven dat we kunnen doorstoten", zegt Armata Viola.

"Sinds de overname heerst er een positieve vibe", weet hij. "Daarom willen we weer ons steentje bijdragen aan de sfeer. Tegen Cercle Brugge zullen we dan ook met zijn allen present zijn om de ploeg aan te moedigen."

"Samen met de fans zullen we het verschil maken en De Ratten richting De Heyzel schreeuwen. Er is ook een actie gepland", aldus Armata Viola.

Het bestuur beseft dat de beker de kortste weg is naar Europa en wil ook inspanningen doen. Vanavond zal dan ook de ticket-corner uitzonderlijk geopend zijn tot 9 uur. Mensen kunnen ook kaarten kopen voor de laatste thuismatch tegen het sfeervolle KV Mechelen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties