Van der Meyde stopt met voetballen

Maarten Van Bever
| 3 reacties
Van der Meyde stopt met voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Ajax-speler Andy van der Meyde heeft een punt achter zijn carrière gezet. Dat liet de rechtsbuiten weten aan NUsport. "Het is goed zo."

Van der Meyde was al sinds enkele maanden clubloos. De 31-jarige rechtsbuiten stond voor het laatst onder contract bij PSV, maar de Eindhovenaren verlengden vorige zomer zijn aflopende contract niet. De zoektocht naar een nieuwe club werd geen succes, waarna Van der Meyde heeft besloten zijn schoenen aan de haak te hangen.

"Ik stop ermee, ik heb er geen zin meer in. Ik heb het nieuws niet officieel bekendgemaakt, maar ik heb ook geen behoefte aan het geven van een interview of iets dergelijks. Het is goed zo", aldus de voormalige Oranje-international.

Van der Meyde, die zijn opleiding bij Vitesse genoot, debuteerde in 1997 als profvoetballer bij Ajax. Na een korte uitleenperiode aan FC Twente, brak de rechtsbuiten door in Amsterdam. In 2003 verkaste hij naar Inter Milaan. Zijn passage in Italië werd echter geen groot succes en bij zijn volgende club Everton raakte zijn carrière helemaal in het slop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties