De Wree: “We gingen uit van kwalificatie”

Michiel Derwael
| 7 reacties
De Wree: “We gingen uit van kwalificatie”
Foto: © SC

Lierse moest vandaag een bittere pil slikken. In eigen huis gingen ze met 2-3 onderuit tegen Westerlo. In de heenwedstrijd hadden de Pallieters een goede uitgangspositie verworven.

Lierse had een uitstekende uitgangspositie, maar gaf het zelf uit handen. Ze startte sterk en scoorde de openingstreffer, maar erna nam Westerlo de wedstrijd over. “Na de goede uitgangspositie gingen wij uit van kwalificatie. Wij komen dan nog op voorsprong door een doelpunt van Wesley, maar vijf minuten later maakten zij gelijk. Na de rust gaven wij twee doelpunten te makkelijk weg. Na de aansluitingstreffer, kregen wij nog enkele kansen”, vertelt De Wree.

Vooral in de tweede helft ging Lierse onderuit. “Ik weet niet hoe dat komt . Ik ga zeker niemand met de vinger wijzen. Iedereen heeft voor 100% zijn best gedaan, maar het lukte net niet.”

Lierse kan zich nu volledig concentreren op de degradatiestrijd. “Wij moeten nu de knop omdraaien, want er komen nog belangrijke wedstrijden aan om het behoud te verzekeren”, aldus de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties