Sollied: "Ik sta graag onderaan in het klassement"

Jelle Vereecke
| 19 reacties
Sollied: "Ik sta graag onderaan in het klassement"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond kan Lierse zijn teleurstellende wederoptreden in eerste klasse opfleuren met een plaats in de halve finales van de beker. Westerlo moet een 2-1 achterstand komen goedmaken op het Lisp.

Na de bekerwedstrijd tegen Westerlo staat er nog een belangrijkere wedstrijd op het programma. Zondag neemt Lierse het namelijk op tegen Eupen in een belangrijk degradatieduel. Trond Sollied sloot gisteren alvast zijn training af voor het publiek en gaf meteen ook zijn eerste persconferentie sinds zijn aanstelling op het Lisp.

"Ik sta graag onderaan, daar is het tenminste niet saai", voorzag Sollied de pers weer van een leuke quote. "Elke wedstrijd is belangrijk. Het is veel leuker om met inzet te spelen. Aan beide kanten van de tabel, onderaan en bovenaan, is het spannend."

De Noorse trainer zal geen spelers sparen tegen Westerlo. "Waarom zou ik dat doen? Je moet je beste spelers opstellen. Ook al is de competitie nu belangrijker. Toen ik hier tekende, was het mijn missie Lierse in eerste te houden. Dat is niet veranderd. Wat niet wegneemt dat we zo ver mogelijk proberen te raken in de beker."

"Een goed resultaat kan ons misschien op weg zetten naar een zege tegen Eupen", aldus Sollied. "Er zit nog veel progressie in. Stap voor stap zullen we verbeteren. Maar we moeten niet gaan dromen: daar hebben we de tijd niet voor. Nu komt het erop aan om puur op resultaat te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties