Destorme: "Morgen grootste fan van Club Brugge"

Destorme: "Morgen grootste fan van Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Destorme wist met zijn vreugde geen blijf na de gelijkmaker in de slotminuten. De aanvallende middenvelder poeierde de bal tegen de netten.

"En dat met mijn slechtere linkse", zei hij na de match. "Ik heb niet echt nagedacht, maar er gewoon vol mijn wreef tegen gezet. Het was trouwens moeilijker om te missen dan om te scoren. Er zijn er die dit al gemist hebben, maar dat mocht nu niet gebeuren. Het was een totale ontlading eigenlijk."

Destorme lag ook aan de basis van het tegendoelpunt. Hij zou de fout gemaakt hebben op El Ghanassy. "Dat was voor mij zeker geen fout, maar gewoon een duel van schouder tegen schouder. Ik begrijp dat de scheidsrechter het vanavond niet makkelijk had, maar daar zat hij volgens mij toch verkeerd. We probeerden ook in te spelen op de ref, maar dat lukte vanavond niet. Soms laat zo'n man zich beïnvloeden door het publiek."

Voor de play-offs is een punt eigenlijk te weinig, maar Destorme behoudt de hoop. "We moeten nog twee matchen alles geven en niet te veel naar de andere ploegen kijken. Maar morgen ben ik voor één keer wel de grootste supporter van Club Brugge, want als Standard wint tuimelen we uit de topzes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties