Van Zundert beslist zwakke eindeseizoensmatch

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Van Zundert beslist zwakke eindeseizoensmatch
Foto: © SC

Antwerp is dankzij een zege tegen Boussu Dour een plaatsje opgeklommen in het klassement. De eerste seizoenstreffer van Bart Van Zundert leverde de Great Old de zege op.

Zowel voor Anttwerp als Boussu Dour valt der dit seizoen niets meer te winnen of te verliezen en dat werd ook weerspiegeld op het veld: een matte partij met weinig inzet, een laag tempo en veel slechte passes.

Aan de overwinning van de thuisploeg viel echter niets af te dingen. Bezoekend doelman Stéphane Coqu ontpopte zich, vooral na de rust, met enkele puike tussenkomsten zelfs tot een van de beste pionnen op het terrein, tot frustratie van Kevin Oris die uit vijf kansen slechts één doelpunt kon puren.

Dat doelpunt viel wel op een heel belangrijk moment: net voor de rust en bij een 0-1-voorsprong voor Boussu door na een treffer van Karmai Ouejdide, al dan niet vanuit buitenspel. Oris reageerde met een vrije trap in het hoekje.

De gelijkmaker deed Antwerp na de rust met wat meer drang naar voren voetballen, al bleef het spelpeil wel ondermaats. Met de medewerking van de zwakke bezoekers, die na de pauze maar één keer in de buurt van Kevin Wauthy kwamen.

Bart Van Zundert deed de Bosuil toch nog opveren. De verdediger nam een afvallende bal meteen op de slof om zijn eerste treffer van het seizoen tegen de netten te jagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties