Vleminckx: "In de komende seizoenen moeten we titels pakken"

Vleminckx: "In de komende seizoenen moeten we titels pakken"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bjorn Vleminckx werd gisteren met veel show voorgesteld aan het Brugse publiek op de 'Nacht van Blauw en Zwart'. Hij werd door de supporters met gejuich onthaald en maakte meteen ook zijn ambities voor de komende vijf jaar.

"Club is altijd al een ploeg geweest waar strijd in zit en die strijd zit ook in mij", vertelt Vleminckx in HLN. "Dit is een perfecte 'match'. Ik ben waar ik wil zijn. Ik wil in Brugge laten zien dat ik klaar ben voor de top. Aan de andere kant ben ik nog maar 25 en wil ik nóg beter worden. Dat is mijn ambitie."

Club Brugge zit al vijf jaar zonder titel en daar moet verandering in komen. Naast de grote kuis in de bestuurstop wordt er ook een kwaliteitsinjectie in de ploeg gespoten. "Dat deze transfer zo snel afgerond werd, heeft ook te maken met het project dat Club voor ogen heeft. Het is de bedoeling dat we in de komende seizoenen titels pakken."

Bij NEC heeft hij dit seizoen nog iets om voor te vechten. "Het zou heel mooi zijn als ik kan blijven scoren in Nederland. Nog twee goals en ik heb het clubrecord te pakken. Dat is al een doel op zich. Maar ik zou ook nog graag topschutter van de Eredivisie worden."

"Dan kan Club Brugge volgend seizoen uitpakken met de Nederlandse topschutter. In principe is het bij een topclub nog gemakkelijker om topschutter te worden, omdat je beter omringd wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties