Cercle-voorzitter Schotte tevreden over Peeters

Jelle Vereecke
| 8 reacties
Cercle-voorzitter Schotte tevreden over Peeters
Foto: © SC

Cercle Brugge kan vanavond de tweede bekerfinale op rij halen. Voorzitter Frans Schotte amuseert zich na bijna tien jaar nog steeds bij de vereniging uit het Brugse.

"Bekerfinale of niet, ik ben tevreden over het eerste jaar van Bob Peeters", aldus Schotte in HLN. "Voor het seizoen hadden we drie objectieven: wegblijven uit de degradatiezone, voor een vierde keer op rij de kwartfinales van de beker halen en het inpassen van de jeugd. Ik stel vast dat we lang in de running waren voor play-off I, dat we voor de derde keer op rij de halve finale van de beker halen en dat we bij momenten met zes jongeren van twintig jaar of minder spelen."

"Mijn relatie met Bob Peeters is zeer goed, omdat hij zeer open, zeer communicatief en zeer empatisch is én omdat hij geen verborgen agenda heeft", zegt de Cercle-voorzitter. "Maar ik praat met hem minder dan met Glen De Boeck. Met De Boeck heb ik te veel gesproken. Op die manier krijg je een relatie die meer is dan die tussen een voorzitter en een trainer. Ik was te veel bezig met de mens-De Boeck en te weinig met de werking binnen Cercle."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties