Haalt Rooney ook zijn gram thuis tegen Chelsea?

Onbekend Onbekend
| 2 reacties
Haalt Rooney ook zijn gram thuis tegen Chelsea?
Foto: © SC

Vanavond staat in de kwartfinales van de Champions League een treffen tussen twee Engelse Clubs op het programma. Chelsea en Manchester United kijken elkaar recht in de ogen.

The Blues hebben alvast nog een rekening openstaan van de verloren Champions League-finale van 2008 en zijn dus extra gemotiveerd. "Dit is voor ons zonder twijfel de match van het jaar. Het hele seizoen valt of staat met deze wedstrijd", aldus Chelsea-trainer Ancelotti.

Chelsea-aanvoerder John Terry beseft wat er nog ontbreekt op zijn palmares. "Ik wil die beker deze keer zo graag winnen dat ik er bijna wanhopig van zou worden. Het is bijzonder vervelend om te moeten vaststellen dat wij al die keren - ondanks het feit dat we vaak de betere waren - uiteindelijk toch altijd het onderspit moesten delven."

Bij de bezoekers zijn alle ogen gericht op Wayne Rooney. De Engelse aanvaller kwam de laatste dagen negatief in de media door zijn scheldtirade in de camera na zijn hattrick tegen West Ham United. Rooney ontbrak dinsdag zelfs op de training en wordt zo rust gegund naar aanloop van de wedstrijd van vanavond.

Wat denkt Bwin over de match?

Chelsea is favoriet. Een gokje op Manchester United daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Chelsea de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322.5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van United wint u 495 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties