Sierens: "Brussels moet me nog geld"

Sierens: "Brussels moet me nog geld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jurgen Sierens heeft een bijzonder onaangenaam avontuur achter de rug bij FC Brussels. De doelman kwetste zich op een verkeerd moment en werd aan de kant geschoven. Toch wil hij nog een verlengstuk aan zijn carrière breien.

Sierens en Brussels verbraken met wederzijds akkoord het contract, maar de 35-jarige goalie wacht nog steeds op centen, want hij moet nog tot juni uitbetaald worden. "De afgelopen drie maanden kwam er op mijn bankrekening nog niets bij', zegt hij in HLN. "De ontslagen coach Chris Van Puyvelde verkeert precies in hetzelfde geval."

"Samen zijn we naar Sporta gestapt. Ons geld moeten en zullen we krijgen. Brussels kan er niet aan ontsnappen. Er is voldoende geld in kas om ons te betalen na de transfer van Veselinovic naar Anderlecht. Johan Vermeersch ontving voor deze speler 400.000 euro."

Sierens heeft nog geen zin om te stoppen en onderhoudt momenteel de conditie bij Oostende. "Een drietal extra jaren moet nog kunnen en liefst op een zo hoog mogelijk niveau. Een voorstel van een tweedeklasser sla ik zeker niet af, maar verder dan Antwerpen of Brussel zie ik me vanuit Roeselare ook niet rijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties