Simons en co behalen punt tegen Bayern München

Michiel Derwael
| 5 reacties
Simons en co behalen punt tegen Bayern München
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München kent een slecht seizoen en dat werd zaterdag nog maar eens bewezen. In het duel tegen Nürnberg, met Simons negentig minuten in de basis, kwam de Rekordmeister niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Dortmund kwam ook niet verder dan een gelijkspel tegen Hamburger.

Bayer München begon sterk aan de wedstrijd en dat uitte zich in een vroeg doelpunt van Thomas Müller. Een halfuur voor tijd kwam het team van Timmy Simons langszij. Eigler scoorde de gelijkmaker na een fout van doelman Kraft. Robben kreeg na het fluitsignaal een rode kaart wegens kritiek op de scheidsrechter.

Hamburger sv- Dortmund 1-1

Koploper Borussia Dortmund beleefde een moeilijke namiddag op bezoek bij Hamburger SV. Op het einde van de eerste helft bracht Ruud Van Nistelrooy zijn club vanaf de strafschopstip op voorsprong. Maar in de blessuretijd maakte Jakub Baszczykowski de ultieme gelijkmaker.

Dortmund blijft ondanks het puntenverlies nog riant aan de leiding, maar Leverkusen kan morgen tot op vijf punten naderen. Nürnberg staat op een mooie zesde plaats en maakt nog steeds kans op Europees voetbal. Bayern zakt weg naar een vierde plaats en moet nog vol aan de bak om een ticket voor de Champions League te bemachtigen.

Overige uitslagen:

VfB Stuttgart -  1. FC Kaiserslautern 2-4

Eintracht Frankfurt -  Werder Bremen 1-1

SC Freiburg -  Hoffenheim 3-2

FC Schalke 04 -  VfL Wolfsburg 1-0

Hannover 96 -  FSV Mainz 05 2-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties