Harbaoui en OHL ontkennen transfer naar Germinal Beerschot

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
Harbaoui en OHL ontkennen transfer naar Germinal Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamdi Harbaoui mocht zondag twee keer juichen. De Tunesische aanvaller veroverde de titel met OHL en zette een grote stap richting topschutterstitel in tweede klasse. Van een contract bij Germinal Beerschot weet de spits echter niets.

Harbaoui maakte halverwege de eerste helft de 0-1. “Mijn 23ste van het seizoen”, glundert de rijzige aanvaller in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Ik hoop volgende week die topschutterstitel definitief binnen te halen. Dat zou schitterend zijn.” Concurrent Jeroen Ketting maakte 21 doelpunten.

Zwaar seizoen
De zekerheid over de titel zorgde in het Leuvense kamp voor een grote zucht van opluchting. “Het is een zwaar seizoen geweest”, stelt Harbaoui. “Vooral met de stijgende druk van de laatste weken, maar door het doorzettingsvermogen van deze groep hebben we het uiteindelijk toch gehaald. Nu moeten we genieten van dit moment en daarna is het tijd om even te rusten.”

Zal Harbaoui veel tijd krijgen om te rusten? De Tunesiër wordt al maandenlang gelinkt aan een verhuis naar Germinal Beerschot. De Tunesiër valt uit de lucht. “Of ik al een contract bij Germinal Beerschot getekend heb? Ik weet van niets. Ik heb zelf nog niet met hen gesproken.”

“Misschien blijf ik gewoon bij OHL. Ik heb vandaag met deze club geschiedenis geschreven en na de promotie heb ik hier misschien een mooie toekomst. Ik zal er binnenkort eens goed over nadenken.”

Harbaoui naar Germinal Beerschot? Een kwakkel
Ook bij het Leuvense bestuur weten ze niets van een transfer naar Germinal Beerschot? “Een kwakkel”, verzekert voorzitter Jan Callewaert. “Wij zullen er alles aan doen om deze kern bij elkaar te houden.”

Bij de kampioen uit tweede klasse zagen ze nog niemand van de Antwerpse club passeren. In de wandelgangen wordt de nieuwe paars-witte bestuurstop zelfs verweten onrust te stoken. Harbaoui heeft bij OHL nog een contract tot juni 2012. Geïnteresseerde clubs moeten dus eerst langs de Leuvense bestuurstop passeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties