Odjidja: "Heel frustrerend"

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Odjidja: "Heel frustrerend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de derde keer op rij heeft Club Brugge niet kunnen winnen. Na een gelijkspel tegen Lokeren en een nederlaag in Genk bleef blauw-zwart tegen Standard opnieuw op een gelijkspel steken. "We hebben onszelf niets te verwijten", stelt Vadis Odjidja.

Hooguit dertig seconden heeft Club Brugge tegen Standard kunnen genieten van een voorsprong. “Dat is heel frustrerend”, zucht Odjidja. “We hadden heel hard gewerkt om die voorsprong te bewerkstelligen en dan was plots al dat werk voor niets.”

“We wilden al voetballend de bal in de ploeg houden en zo op zoek gaan naar de 2-0, nu moesten we dat plan weer helemaal omgooien. Maar we hebben onszelf niets te verwijten. We hebben vandaag wel getoond dat we wilden winnen en het belangrijkste is dat we niet verloren hebben en dat Standard niet verder wegloopt.”

"Vertrouwen voor de komende weken"
Odjidja gelooft nog dat Club Brugge de derde plaats kan veroveren. “Er staan nog veel wedstrijden op het programma en we hebben vandaag laten zien dat we niet moeten onderdoen voor Standard. Bij ons loopt het misschien een beetje stroef en vooraan moet het nog scherper, maar dat we tegen een Standard in de goede flow een punt pakken, moet ons vertrouwen geven voor de komende weken.”

Scheidsrechter Jerôme Efong Nzolo maakte in de topper ook geen al te beste beurt. “Ik wil er liever niet te veel over zeggen”, aldus Odjidja. “Maar het spel lag toch heel veel stil. Misschien had hij het toch iets beter moeten aanvoelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties