Spelers AA Gent niet te spreken over scheidsrechter

Melissa Maes
| 287 reacties
Spelers AA Gent niet te spreken over scheidsrechter
Foto: © SC

AA Gent kon vrijdagavond opnieuw niet winnen in Play-Off 1. De Buffalo’s konden nochtans een goed uur stand houden tegen Standard tot wanneer het verder moest met tien man. Volgens Gent-spelers speelde scheidsrechter Colements een grote rol in het verlies.

Arzo: "Dit lijkt op samenzwering"
Bernd Thijs liet niets los over de scheidsrechter, maar collega César Arzo had wel een duidelijke mening die hij wou delen. "We begrijpen er niets meer van. Het is altijd fout, fout, fout. Bij de goal houdt Nong me gewoon vast. Ik kon niets meer doen."

"We winnen niet in de duels omdat we de ref tegen hadden. We winnen ook niet naast het veld (verwijst naar de zaak Coulibaly, n.v.d.r.). Iedereen is tegen ons. Ik wil niet wenen, maar dit lijkt op een samenzwering."

El Ghanassy: "Gele kaarten waren beslissend"
Ook Yassine El Ghanassy, die een kwartier voor tijd inviel, wees naar de scheidsrechter. "Ik zeg normaal niet veel over de ref, maar die twee gele kaarten zijn hier wel beslissend. Net ervoor werd er nog een fout op Mboyo gemaakt en die werd niet gefloten."

"Ach, het is altijd hetzelfde. Tegen Brugge en tegen Anderlecht ook al. We spelen goed, maar rapen geen punten. Nu moeten we voluit voor die vierde plaats gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties