Real Madrid wil zes spelers van Barcelona laten schorsen

Fabian Morren
| 70 reacties
Real Madrid wil zes spelers van Barcelona laten schorsen
Foto: © SC

De strijd tussen Real Madrid en Barcelona gaat naast het veld gewoon door. Real eist dat er zes spelers van Barcelona geschorst worden voor de return in de halve finale van de Champions League.

In de heenwedstrijd kreeg Real-speler Pepe rood en werd trainer naar de tribune verwezen. De Spaanse topclub pikt dat niet. De Koninklijke eist nu dat er zes spelers van Barcelona geschorst worden.

De arbitragecommissie van de UEFA komt vandaag in spoedzitting bijeen om de zaak te bespreken. Real heeft de tuchtcommissie naar eigen zeggen genoeg bewijs gestuurd dat het onsportieve gedrag van Barcelona bewijst. José Manuel Pinto, Víctor Valdés, Seydou Keita, Daniel Alves, Pedro en Sergio Busquets krijgen er flink van langs. Ook trainer Pep Guardiola wordt geviseerd.

De kans dat de UEFA iets met de zaak zal doen, is klein. Alleen als de scheidsrechter de incidenten niet heeft gezien, kan men gestraft worden op basis van tv-beelden. De terugwedstrijd in Camp Nou volgt morgen. Barça verdedigt een 2-0-voorsprong uit de heenwedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties