Vossen: "Dit was het moment om Anderlecht te pakken"

Robby Morren
Robby Morren
| 27 reacties
Vossen: "Dit was het moment om Anderlecht te pakken"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jelle Vossen kroonde zich tot matchwinnaar tegen Anderlecht met een fantastisch doelpunt. Met de titel binnen handbereik houdt Vossen vol dat de stress niet in de groep sluipt.

"Dit was het moment om Anderlecht te pakken en dat hebben we gedaan. We zetten hen nu op 6 punten, dit is gewoon de ideale uitslag", aldus een tevreden Vossen na de match.

"Mathematisch kan Anderlecht nog kampioen worden maar ze hebben nu wel een serieuze tik gehad." Toch kreeg Genk het nog even moeilijk na de gemiste strafschop. "Op het einde was het inderdaad nog wel even bibberen."

Vossen was blij dat een uitverkochte Cristal Arena deze overwinning kon meevieren en zegt dat de sfeer in de spelersgroep opperbest is. "Het zit gewoon heel goed in de groep, ook de bankzitters zijn heel positief."

Etentje met vriendin

De aanvaller ontkent dat de druk nu groter wordt met de titel binnen handbereik. "De groep trekt zich weinig aan van druk of stress, de honger is gewoon heel groot bij ons."

Na zijn belangrijke goal gaat Vossen zich zaterdagavond niet voor de tv zitten om naar Standard te kijken. "Ik ga lekker iets eten met mijn vriendin", zegt de topschutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties