Peeters: "Bibberen tot het einde"

Bart De Wilde
| 0 reacties
Peeters: "Bibberen tot het einde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle-coach Bob Peeters was een gelukkig man na de wedstrijd. Door de overwinning doen de Bruggelingen nog mee voor een Europees ticket.

“Wij wisten dat KV Mechelen zich geen snipper kon veroorloven in de derby tegen Lierse, verklaart Bob Peeters na de wedstrijd. "KV Mechelen had nog weinig kans om de play-off-poule te winnen. Zij moesten met minimaal drie doelpunten verschil winnen.Wij hebben onze job gedaan en gewonnen. Het was wel bibberen tot de laatste seconde omdat we een aantal kansen niet afmaken.

"Het is jammer voor Lierse", gaat de cercle-coach verder. "Maar langs de andere kant is het goed dat er geen discussie meer is over een Europese licentie. Beide ploegen die doorgaan, zijn in orde."

Op het einde van de tweede helft moest Cercle wat meer achteruit: "De tank was leeg tegen het einde. Zij hebben met een aantal jonge kerels gespeeld die nog fris zijn. Als wij dat tweede doelpunt maken, was er geen probleem geweest. Er is ons wel een zuiver doelpunt en een penalty ontnomen."

Cercle Brugge treft in de finale van play-off II Westerlo. De ploeg uit de Kempen wipte de bruggelingen dit seizoen uit de beker: "Nu proberen we de pech die we hadden tegen Westerlo in de beker recht te zetten in de play-off. We concentreren ons op Westerlo en bekijken we het wedstrijd per wedstrijd. We zien wel waar het schip strandt".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties