Maes: "Club moeilijkste match in PO1"

Nico Wieme
| 18 reacties
Maes: "Club moeilijkste match in PO1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes had er geen moeite mee om zijn meerdere te erkennen in Club Brugge. "De bezoekers waren scherper in de duels."

Lokeren leed tegen Club Brugge zijn zesde nederlaag in deze play-offs. "Als je de statistieken bekijkt, zie je dat we er telkens dicht bij waren, maar toch te kort kwamen. We speelden drie keer gelijk en verloren viermaal met het kleinste verschil. Dat is geen schande als je ziet tegen wie we allemaal gespeeld hebben."

Peter Maes gaf toe dat Club de zege meer verdiende dan zijn Lokeren. "Club had een dag meer kunnen rusten en dat zag je. Zij waren frisser en veel scherper in de duels. Wij creëerden wel enkele kansjes en er was opnieuw een penaltyfase, maar toch was dit onze moeilijkste match in deze play-offs."

Frustraties

De Lokerencoach moest schoorvoetend bekennen dat het uitblijven van een zege in PO1 beginte te wegen op de groep. "Dat wringt inderdaad. Er is echter geen reden om ontgoocheld te zijn. Lokeren heeft een schitterend seizoen achter de rug. Iedereen in deze club is enorm tevreden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties