Odjidja: "Club is sterker geworden in play-offs"

Nico Wieme
| 14 reacties
Odjidja: "Club is sterker geworden in play-offs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot grote tevredenheid van Vadis Odjidja wist Club zich te verzekeren van de vierde plaats, al plaatste de middenvelder er ook een kanttekening bij. "Die mogelijke barragematchen bezorgen ons een dubbel gevoel."

Vadis Odjidja speelde een sterke match op het Brugse middenveld. "In het begin van de match hadden we het moeilijk tegen een stug Lokeren. Daarna zijn we er goed doorgekomen met enkele leuke en vlotte combinaties tot gevolg. Al bij al was dit een makkelijke zege."

De Gentenaar in Brugse loondienst gaf toe dat het niveau voor de rust minder was dan erna. "In de kleedkamer hebben we gezegd dat we scherper moesten zijn. Dat heeft tot een zeer goede tweede helft geleid. Club is duidelijk sterker geworden in deze play-offs. Na een goede start liep het even iets minder en hebben we te veel punten verloren, waardoor we de koplopers niet meer konden bijbenen."

Barragematchen nog mogelijk

Club strandt nu op de vierde plaats en is nog niet zeker van Europees voetbal. "Dat bezorgt ons een dubbel gevoel. Iedereen wil vakantie, maar we zijn nog niet zeker van Europees voetbal. Alles hangt van Westerlo af. Het gekke is dat, zelfs al Club en Westerlo zeker zijn van Europees voetbal, we toch nog barrages moeten spelen om te zien wie in welke voorronde mag aantreden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties