Preud’homme: “De scherpte was onvoldoende”

Michiel Derwael
| 4 reacties
Preud’homme: “De scherpte was onvoldoende”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente heeft zondag het titelduel met Ajax verloren. De Amsterdammers kwamen gretig aan de aftrap en zette Twente onder druk. “We hebben ons laten afbluffen door Ajax”, verklaart Michel Preud’homme.

Twente startte sterk aan de wedstrijd, maar daarna nam Ajax de wedstrijd in handen."We hebben niet kunnen voorkomen dat Ajax ons onder druk zette. Buitende eerste vijf minuten zijn we op geen  enkel moment in ons spel gekomen. De winst van Ajax was verdiend", vertelt de Belgische oefenmeester aan VoetbalPrimeur.

"We hebben niet het niveau gehaald van de bekerfinale tegen Ajax van vorige week. We waren er gewoon niet vandaag. De scherpte was onvoldoende, we verloren de duels en we misten voortdurend de 'tweede' bal. Het zat er niet in."

Een minuut na de 2-0-achterstand maakte Theo Janssen de aansluitingstreffer. "Eerlijk gezegd hebben we daarna nooit aanspraak kunnen maken op de gelijkmaker. Een paar halve kansjes, meer hebben we niet gehad. Ajax heeft vervolgens goed geprofiteerd van de ruimte die ontstond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties