De Keersmaecker: "Blij voor de clubs maar begrijp de supporters"

De Keersmaecker: "Blij voor de clubs maar begrijp de supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant.com was gisteren aanwezig op het jaarlijks feest van de nationale supportersfederatie (NSF) en liep daar bondsvoorzitter François De Keersmaecker tegen het lijf. Ideaal om bij hem even te peilen naar zijn mening over het nieuwe tv-contract.

De Keersmaecker zit ook een beetje met een dubbel gevoel. "Ik ben heel blij voor de clubs dat ze zoveel geld kunnen krijgen, maar anderzijds begrijp ik de supporters ook. Twee decoders betalen, is een hele investering. Ik hoop dat daar nog een regeling kan getroffen worden. Welke? Dat weet ik ook niet. Dat moet nog eens bekeken worden."

Zelf heeft de bondsvoorzitter trouwens weinig last van de hele hetze. "Ik bezit zelf geen decoder thuis", lacht De Keersmaecker. "Ik heb gewoon geen tijd om thuis naar voetbal te kijken. Ik zit altijd wel in een stadion."

"Ik ben een masochist"
Wel bezoekt hij regelmatig onze site. "Ik surf wel eens om naar artikels over mezelf te zoeken. En ik kijk dan naar de reacties. Eigenlijk moet je daar wel een masochist voor zijn, want wat ik soms allemaal lees over mezelf..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties