Huysegems: "Nog geen enkele club heeft gebeld"

Huysegems: "Nog geen enkele club heeft gebeld"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Stein Huysegems mag Racing Genk verlaten. De aanvaller kon er nooit overtuigen. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan Roda JC. "En nu zit ik zelfs in de C-kern", zegt hij in GvA.

"Een tijdje geleden kreeg ik het bericht van de club dat ik me pas op 15 juli opnieuw moet aanbieden met de andere jongens die vorig seizoen werden uitgeleend", vertelt Huysegems. "Er wordt niet meer op ons gerekend voor volgend seizoen. Wij moeten ook apart trainen van de groep in een soort C-kern. Daardoor heb ik dus nog twee weken vakantie, maar ondertusssen werk ik wel op m'n eentje aan mijn conditie."

"Zo gaat dat tegenwoordig. Als een club je niet meer nodig heeft, word je aan de kant geschoven. Ik wil wel benadrukken dat ik geen negatieve gevoelens heb tegenover Genk. Ik respecteer hun beslissing. Zij doen wat ze denken dat het beste is voor de club."

Huysegems dreigt wel naar de vergeethoek te verdwijnen. "Ik ben op zoek naar een nieuwe club, maar momenteel is het heel stil. Ik moet eigenlijk eerlijk bekennen dat er nog geen enkele ploeg gebeld heeft. Mogelijk schrikt het de clubs af dat ik de laatste twee jaar nog amper heb gespeeld, ik weet het niet. Maar ik wil tonen dat ik nog iets kan. Van bij het begin wist ik dat het moeilijk zou worden om een nieuwe club te vinden, maar ik hoop dat er toch nog iets uit de bus komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties