Lazic: "Lokeren binnen drie weken in topvorm"

Jelle Vereecke
| 7 reacties
Lazic: "Lokeren binnen drie weken in topvorm"
Foto: © SC

Jugoslav Lazic speelt een knappe voorbereiding. De reservedoelman van Lokeren toonde in verschillende wedstrijden dat hij kan wedijveren met eerste doelman Copa. De bescheiden Serviër kijkt al uit naar het komende seizoen.

Jugoslav Lazic zal nooit om een basisplaats schreeuwen. De Serviër is een echte clubman en lijkt het zelfs plezant te vinden om de wedstrijden als tweede keeper te volgen vanop de bank. Lazic is dan ook een publiekslieveling geworden op Daknam.

"Zonder supporters bestaat de club gewoon niet", zegt de vriendelijke reus in HLN. "Zij hebben ons nodig, maar wij hen evenzeer. En daarom is mijn vurigste wens dan ook om onze fans komend seizoen een even mooi jaar te schenken als het voorbije."

Copa

Copa is ondertussen bijna klaar om zijn positie in te nemen. "Wij zijn ploegmaats, maken deel uit van hetzelfde team", aldus Lazic. "Ik ben blij dat Copa weer bijna helemaal de oude is. Wees gerust, hij zal er staan tegen de competitiestart. Maar als ze mij bij Lokeren nodig hebben, weten ze wel al dat ze op mij kunnen rekenen."

Lazic denkt dat Lokeren opnieuw een goed seizoen kan spelen. "De groep bleef dezelfde en werd versterkt met vier goede spelers. We hebben al ontzettend hard gewerkt, de voorbereiding was weer niet van de poes. We zijn nog niet volledig klaar, maar binnen drie weken zullen we in topvorm zijn, let maar op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties