Steppe: "Absoluut geen spijt van keuze voor Heerenveen"

Fabian Morren
| 4 reacties
Steppe: "Absoluut geen spijt van keuze voor Heerenveen"
Foto: © SC

Kenny Steppe begint straks aan zijn vierde seizoen bij Heerenveen. De doelman hoopt ditmaal gespaard te blijven van blessures. "Hopelijk behoort mijn pechperiode nu tot het verleden", zegt hij.

"Twee jaar geleden liep ik een polsbreuk op", vertelt Steppe in GvA. "Toen heeft men daar een schroef in geplaatst om het gewricht te verstevigen. Uit vrees dat die schroef na verloop van tijd voor irritaties zou zorgen, werd beslist die te verwijderen. Daardoor sta ik nu nog langs de kant."

"De medische staf wil absoluut geen risico nemen. Over veertien dagen wordt een nieuwe scan genomen. Ik hoop dan het licht op groen te krijgen om mijn keeperswerk weer op te starten."

Spijt van zijn keuze voor Heerenveen heeft Steppe niet. "Absoluut niet. Enkel jammer dat ik zoveel tegenslag kende hier in Nederland. Positief is dan weer dat ik beter dan wie ook mijn eigen lichaam leerde kennen. ook op mentaal vlak werd ik een pak sterker door al die pech. Ik ben tenslotte nog maar 22 jaar en heb ier in Heerenveen nog een contract voor twee seizoenen. Hopelijk behoort mijn pechperiode nu tot het verleden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties