Reactie Mathijssen: "Factor Losada heel belangrijk"

Melissa Maes
| 21 reacties
Mathijssen: "Factor Losada heel belangrijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen kan zich vinden in de uitslag van zaterdagavond. Beerschot speelde op eigen veld 2-2 gelijk tegen AA Gent. "Er vielen kansen langs beide kanten."

De verwachtingen voor de eerste thuismatch waren hooggespannen. “We beseften heel goed dat we ons moesten presenteren vandaag. Niet alleen om te proberen winnen tegen een heel sterk team, maar ook voor heel veel mensen van de club die maanden naar deze wedstrijd hebben toegeleefd”, aldus Beerschot-trainer Jacky Mathijssen.

“We wilden absoluut niet ontgoochelen. We hadden twintig minuten geen antwoord op de tegenstander, maar we waren al beter dan vorige week en na de rust hadden we wel een antwoord klaar. Er vielen kansen langs beide kanten.”

“Ik ben tevreden over Hernan Losada. Maar iedereen speelt een rol in dit team, ze weten allemaal wat van hen verwacht wordt. Hopelijk was dit een wedstrijd die heel veel mensen terug naar het stadion doet komen volgende week. Ik verwacht dat we elke week zullen groeien en beter worden. De factor Losada is daarin heel belangrijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties