De Smet: "Ik kan op meerdere posities uit de voeten"

Maarten Verhoeven
| 4 reacties
De Smet: "Ik kan op meerdere posities uit de voeten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn De Smet werd door AA Gent verhuurd aan Westerlo. Na een kleine blessure is de West-Vlaamse aanvaller opnieuw volledig in orde.

Stijn De Smet was door de grote concurrentie in het aanvallende compartiment bij AA Gent niet zeker van speelminuten. Op eigen vraag werd hij een jaartje uitgeleend aan Westerlo.

Westerlo kwam tot nu toe moeilijk tot scoren. Misschien kan De Smet dat scoringsprobleem helpen oplossen. Een blessure in de voorbereiding gooide roet in het eten, maar nu lijkt de 26-jarige aanvaller opnieuw volledig fit. "Ik heb deze week volledig met de groep meegetraind", deelde hij mee aan Voetbalkrant.com. "Ik heb nog wel een kleine achterstand qua conditie."

Zaterdag wacht voor Westerlo een bezoek aan het Kiel, waar het Beerschot partij geeft. Mogelijk maakt De Smet dan zijn debuut voor Westel. "Ik weet niet of ik zaterdag al meteen zal starten, dat moet je aan de trainer vragen. Maar ik ben in ieder geval inzetbaar voor de ploeg."

Het is nog niet duidelijk op welke positie Jan Ceulemans hem zal uitspelen. "Dat zal ook afhangen van het systeem. Spelen we met een of met twee spitsen. Maar ik kan wel op meerdere posities uit de voeten", besluit De Smet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties