Porto vraagt 45 miljoen euro voor Falcao

Stefan Claus
| 18 reacties
Porto vraagt 45 miljoen euro voor Falcao
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radamel Falcao geniet de belangstelling van heel wat clubs. Maar de transfersom die Porto vraagt lijkt voor velen een struikelblok.

Een van de clubs die onlangs verklaarde dat het Falcao op het oog heeft is Atlético Madrid. De Spaanse club ontving ongeveer 45 miljoen voor de transfer van Sergio Agüero aan Manchester City, maar wil dit bedrag liever spreiden over meerdere spelers. “De reden dat Falcao nog in Porto speelt is de transfersom die Porto vraagt”, zo klinkt het bij de Spanjaarden.

“Falcao is inderdaad een van de spelers die wij willen”, zo zegt Atlético-preses Enrique Cerezo aan de Spaanse media. “Hij is een geweldige speler en wij zijn bezig om een geweldige speler te halen”. Volgens de Spaanse media bereikten speler en club al een akkoord.

“45 miljoen is heel wat geld, zeker als je de transfermarkt momenteel bekijkt”, zegt Cerezo. Atlético probeert volgens de Portugese media de prijs te drukken door Eduardo Silva en Elias als pasmunt te  gebruiken. Falcao kwam twee jaar geleden voor 3,9 miljoen euro over van River Plate en maakte voor Porto in 86 duels 72 doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties