Reactie "Top 6? Enkel onze eigenaar wil dat"

Fabian Morren
| 3 reacties
"Top 6? Enkel onze eigenaar wil dat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem pakte een verdiend punt op het veld van RC Genk. Darije Kalezic kon niet anders dan tevreden zijn. "Al is het resultaat nu niet het belangrijkste."

Fabian Morren vanuit Genk

"We wisten vooraf dat het een zware wedstrijd zou worden op het veld van de landskampioen", opende Kalezic. "De focus lag deze week bij de club op andere dingen dan het sportieve. Er waren twee spelers geblesseerd, veel spelers niet op training vanwege de interlandweek en dan was er nog het thema rond Vercauteren dat zowat heel België bezighoudt. Indirect speelt dat toch op de concentratie van de spelers en dat zag je."

Resultaat minder belangrijk
"Hoewel ik denk dat Genk beter kan dan ze vanavond lieten zien, speelden wij een heel goeie wedstrijd", vervolgde de coach. "De instelling van mijn spelers was geweldig. We schakelden de belangrijke spelers van Genk uit. Op het middenveld hielden we bijvoorbeeld Tözser uit de wedstrijd. Ik ben dan ook zeer tevreden met onze prestatie. Die vind ik zelfs nog belangrijker dan het uiteindelijke resultaat. We zijn in een lang proces gestapt en dat heeft tijd nodig."

De eigenaar van Zulte Waregem wil de play-off I halen. "Niemand heeft ons in de Belgische pers hoger dan een achtste plaats ingeschat. Niemand is dus echt bezig met de top 6, behalve onze eigenaar. Ik vind dat wel leuk, maar voor mij is het nu niet belangrijk waar we zullen eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties