Lambrecht: "Tshimanga kost vijf miljoen euro"

Jarryd Naegels
| 93 reacties
Lambrecht: "Tshimanga kost vijf miljoen euro"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RC Genk toont concrete interesse voor linksachter Derick Tshimanga. Lokeren vraagt echter vijf miljoen euro. "Hij is dat bedrag waard", denkt voorzitter Roger Lambrecht.

Lambrecht is niet van plan om water bij de wijn te doen. "Wie Tshimanga wil, moet vijf miljoen euro op tafel leggen. Anderlecht, Standard en Genk hebben zich gemeld."

"De Limburgers bleven aandringen", doet de preses het verhaal uit de doeken in GvA. "Ze hebben hun bod verhoogt tot 1,7 miljoen euro. Dat is onbespreekbaar voor mij. Als hij nog is een goed seizoen draait, is hij tussen de drie en vijf miljoen euro waard."

"Ondertussen zijn er ook al buitenlandse ploegen Tshimanga komen scouten. Enkele clubs uit Engeland en Duitsland tonen interesse. Wie hem wil, moet het juiste bedrag geven. Zo simpel is het."

Verjaardag
Lambrecht viert vandaag overigens zijn tachtigste verjaardag. "Ik voel me nog goed voor mijn leeftijd. De gemiddelde Belg wordt er 82. Veel mensen tekenen voor mijn situatie. Elke dag ben ik een paar uurtjes bezig met mijn bandencentrale en met Lokeren."

"Ik zou de fakkel eigenlijk liever doorgeven. Het is echter moeilijk om een goede opvolger te vinden die geld in de club wil pompen. Vorig jaar hadden we een deal met buitenlandse investeerders, maar ze wilden geen geld op de Belgische rekening storten. Dan houdt het op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties