"Racing Genk heeft al heel wat kandidaturen ontvangen"

Melissa Maes
| 39 reacties
"Racing Genk heeft al heel wat kandidaturen ontvangen"
Foto: © SC

Herbert Houben neemt Frank Vercauteren niets kwalijk. Maar de voorzitter van Racing Genk geeft wel aan dat het vertrek van de trainer geen ideale wedstrijdvoorbereiding is.

Racing Genk kon in de competitie nog niet schitteren. “Er is geen reden tot paniek. De gebeurtenissen van de voorbije weken rond het vertrek van Frank Vercauteren zijn ook geen ideale wedstrijdvoorbereiding. Maar de terugmatch tegen Haifa van dinsdag is veel belangrijker. Dan gaat het om de knikkers”, zegt Herbert Houben aan VRT.

Heeft de landskampioen al een opvolger gevonden voor Vercauteren? “Tegen het einde van de maand zouden we die zoektocht moeten kunnen afronden. De nieuwe coach moet respect hebben voor de structuur die er staat.”

“Dat wil zeggen dat hij goed met jeugd moet kunnen werken. We zoeken iemand met internationale ervaring, iemand die ooit geproefd heeft van Europees voetbal, zij het als speler, zij het als trainer."

"We hebben al heel wat kandidaturen ontvangen. Ten laatste maandagavond hebben we een shortlist klaar met namen en dan kunnen we beginnen te praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties