Vanoppen: "Beste comfort van eerste klasse"

Jarryd Naegels
| 168 reacties
Vanoppen: "Beste comfort van eerste klasse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van Standard roepen op tot een boycot van de wedstrijd bij Beerschot. De ticketprijzen zouden te hoog zijn. Sterke man bij de Antwerpenaren Patrick Vanoppen reageert kwaad. "We gaan onze prijzen niet aanpassen."

Beerschot vraagt voor een bezoekend ticket 22 euro. De supporters van Standard vinden dat te veel van het goede. "Het maximale tarief voor zitplaatsen werd vastgelegd op 20 euro", klinkt het bij de fans.

"Niet waar", zegt Vanoppen. "Er is voor het seizoen afgesproken om maximaal vijftien euro voor een staanplaats en 25 euro voor een zitplaats te vragen. Daar zitten we dus ruim onder."

Vanoppen denkt dat 22 euro niet eens overdreven is. "We hebben een zittribune met het meeste comfort van eerste klasse. Onze thuisfans betalen ook 22 euro voor dezelfde plaatsen. Dus we wensen onze prijzen niet aan te passen."

"Vergeet trouwens niet dat onze fans in het verleden 27 euro moesten betalen op Anderlecht. Toen maakten ze er toch ook geen spel van. Bij Standard betalen ze evenveel voor een plaats ergens helemaal bovenaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties