Jacobs: "Mbokani: menselijk drama"

Jacobs: "Mbokani: menselijk drama"
Foto: © SC

Gisterenmorgen vernamen we de dood van de jongste zoon van Dieumerci Mbokani. "Een menselijk drama", noemde Ariël Jacobs het. De trainer van paars-wit was duidelijk aangedaan door het nieuws.

"Ik heb naar Dieu en zijn manager gebeld en een berichtje achtergelaten op de voicemail. Ik kan me voorstellen dat het er daar nu hectisch aan toe gaat", schudde Jacobs het hoofd. "Wat het nog moeilijker maakt is dat hij momenteel nog op hotel woont."

"Het spijtige is dat zoiets elke dag gebeurt. Zulke drama's discrimeneren niet. Voetballers denken soms dat het hen niet kan overkomen, maar dit kan aan de beste voetballer tot de man aan de band gebeuren. Wat er nu moet gebeuren? Het is aan Mbokani om dat uit te maken. Hij kan op twee manieren reageren: ofwel kropt hij alles op ofwel begint hij te trainen om te vergeten."

"Voor hem is het dubbel erg, want hij zat al met een schuldgevoel omdat hij net nu geblesseerd was. Hij mislukte bij zijn twee vorige clubs en wou dat niet nog eens meemaken. Wat er nu gebeurt is, is echter nog heel wat erger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties