Reactie De Decker: "Iedereen wil op de kar springen"

Fabian Morren
| 17 reacties
De Decker: "Iedereen wil op de kar springen"
Foto: © SC

Wim De Decker houdt een dubbel gevoel over aan het gelijkspel tegen Standard. "Het is ergens jammer dat we hier niet winnen", aldus de middenvelder van Beerschot.

Fabian Morren vanop het Kiel

"We komen in de tweede helft 1-0 achter en Standard had zelfs een grote kans op 2-0. Als die valt, is het meteen boeken dicht. Maar in de laatste twintig minuten drukten we ze helemaal weg en zat er misschien zelfs nog meer dan een draw in", beseft De Decker. "Al bij al is een gelijkspel wel een terecht resultaat."

"We hebben volwassen gespeeld en ook op tactisch vlak klopte het plaatje. Ik had de taak om Berrier te volgen. Ik moet zeggen, hij loopt wel heel veel meters in een wedstrijd", aldus De Decker. "Ik was blij dat ik een kwartier kon rusten."

Met 6 op 15 is De Decker tevreden. "Het is al een betere start dan de voorbije vijf jaar. Ik denk dat we een beter seizoen zullen draaien dan de afgelopen jaargang. Je merkt ook dat iedereen op de kar wil springen. De invallers hebben allemaal hun specifieke kwaliteiten. Iedereen heeft zijn waarde in het geheel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties