Reactie Mathijssen: "Wij kunnen nog veel beter"

Robby Morren
Robby Morren
| 35 reacties
Mathijssen: "Wij kunnen nog veel beter"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen was gematigd tevreden na het gelijkspel tegen Standard. Hij zag dat zijn jongens hun werk op het terrein goed opknapten maar vertelde dat Beerschot nog veel beter kan.

Robby Morren vanop het Kiel

"Ik ben tevreden dat we niet verloren hebben", klonk Mathijssen gematigd tevreden. "Het is nu toch al 9 maanden geleden dat we thuis nog eens verloren hebben."

"In de eerste helft hebben de spelers hun job gedaan maar we vonden geen oplossingen. De twee ploegen hielden elkaar in evenwicht. In de tweede helft valt dan die tegengoal maar onze invallers hebben nogmaals meegeholpen de wedstrijd te doen kantelen. Dat is het bewijs dat we spelers op de bank hebben die het verschil kunnen maken."

"Standard speelde donderdag een fantastische wedstrijd en daar mogen ze fier op zijn maar ik wist wel dat de laatste twintig minuten voor ons zouden zijn. De jongens zijn er voor blijven gaan en dat is toch wel knap."

"Alles was natuurlijk niet perfect maar we zitten in een proces waaraan we niet moeten twijfelen. Hier is veel aan het veranderen. Wij kunnen nog veel beter", besloot de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties