Zondag troepenschouw op KFC Moerbeke

Nico Wieme
| 0 reacties
Zondag troepenschouw op KFC Moerbeke
Foto: © SC

Op de terreinen aan de Hospicestraat in Moerbeke houdt de plaatselijke tweedeprovincialer zondag troepenschouw. Van de allerjongsten tot en met het fanionelftal worden alle ploegen, trainers en afgevaardigden aan het grote publiek voorgesteld.

KFC Moerbeke is een ploeg die in de lift zit. Het eerste elftal speelde vorig seizoen kampioen in de Oost-Vlaamse derde provinciale en ook de jeugdwerking zit in de lift. Een week voor aanvang van de competitie houden de Waaslanders troepenschouw. Van U6 tot en met eerste elftal mogen alle ploegen van groen-wit de revue passeren.

De festiviteiten aan de Moerbeekse Hospicestraat beginnen al om 12.00u met een onderlinge partij tussen de B-reserven en de U17. De ploegenvoorstelling eindigt met een wedstrijd in het kader van de Hofmancup tussen het eerste elftal en FC Latem.

Programma

12.00u: B-reserven - U17 (A-terrein)

13.00u: U13/U15 - U15/U13 (F-terrein)

14.00u: U10/U11 - U11/U10 (B-terrein)

14.00u: Reserven A - FC Latem (A-terrein)

14.45u: U8 A - U8 B (A-terrein)

15.00u: : Dames - Hamme/Zogge (F-terrein)

15.45u: U9 A - U9 B (F-terrein)

16.00u: Eerste ploeg - FC Latem (A-terrein)

16.45u: U6/U7 - U7/U6 (A-terrein)

Graag vestigt KFC Moerbeke alle sympathisanten de aandacht op de slotmanifestatie van de "Week van de sportclub" op zondag 18 september. Op de kunstgrasvelden van het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke zullen de ex-Suikerjongens voor de jeugd en dames allerlei voetbalactiviteiten organiseren. In de week voor deze manifestatie mogen jullie meer informatie verwachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2C)

Nieuwste reacties