De Bruyne mag (nog) niet naar Chelsea: "Ben ontgoocheld"

Fabian Morren
| 64 reacties
De Bruyne mag (nog) niet naar Chelsea: "Ben ontgoocheld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Kevin De Bruyne naar Chelsea was bijna rond, maar algemeen directeur Dirk Degraen wil (nog) niet meewerken. "Ik ben ontgoocheld in de houding van Genk", aldus Kevin De Bruyne in Het Nieuwsblad.

Na Lukaku en Courtois zou ook De Bruyne de overstap naar Chelsea maken. Eerst zou hij nog een tijdje worden uitgeleend aan Racing Genk. De landskampioen weigert echter het licht op groen te zetten voor de transfer en straks sluit de transfermarkt definitief.

"Ik wil helemaal geen polemiek", zegt De Bruyne. "Maar ik ben ontgoocheld in de houding van Genk. Chelsea deed nochtans een zeer mooi bod, de club wilde mij nog een jaar gratis in Genk stallen en ikzelf laat in die periode heel wat loon vallen. Net omdat het sportieve voor mij primeert. "

"Gisteren moest ik bij Degraen komen en zei hij plots dat hij het een slecht bod vond. We zijn in de onderhandelingen zeer correct geweest tegenover Genk en alles leek goed te gaan. Ik hoop dat het alsnog doorgaat, want sportief is dit voor mij een droomscenario. Ik begrijp niet dat Genk dit wil tegenhouden."

Chelsea was van plan om De Bruyne nog een jaartje te laten rijpen bij Genk. "Ik wilde nog een jaar alles geven in Genk en met een goed gevoel afscheid nemen van de club en de supporters. Ik wil echt niet dat het zo loopt, want dan zou ik met een wrang gevoel achterblijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties