"Provocerende Degraen" dient geen klacht in tegen STVV-fan

Jarryd Naegels
| 50 reacties
"Provocerende Degraen" dient geen klacht in tegen STVV-fan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een opmerkelijk beeld na STVV-Racing Genk afgelopen vrijdag. Een man probeerde Genk-directeur Dirk Degraen aan te vallen. "Ze provoceerden mij."

"Het is allemaal begonnen toen het 1-3 stond", doet STVV-supporter Philippe Groven zijn verhaal in HBvL. "Die mannen van Genk begonnen plots te provoceren. Na de 3-4 wapperde ik met enkele bankbiljetten naar Degraen."

De man, die voor het eerst op de VIP-tribune zat, zegt dat Degraen hem toen uitdaagde. "Hij stak zijn middenvinger uit en deed teken dat ik maar moest komen. Toen hij dat later opnieuw deed, wilde ik op hem afstappen en hem op zijn plaats zetten."

"Ver ben ik echter niet geraakt want iemand van het Genk-bestuur heeft me een slag in mijn gezicht gegeven. Ik ga geen klacht indienen, want tegen die mannen kan ik toch niets beginnen."

Ook Degraen dient geen klacht in. "Het bestuur van STVV heeft zich vrijdagavond al uitvoerig geëxcuseerd. En uit de gesprekken die ik zaterdagochtend met de mensen van STVV voerde, blijkt dat ze mijn belager kennen en gepaste maatregelen zullen nemen. Dat volstaat voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties