Naudts: "Ik hoop nog veel te leren bij Cercle Brugge"

Melissa Maes
| 0 reacties
Naudts: "Ik hoop nog veel te leren bij Cercle Brugge"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Iedere woensdag laat onze redactie jeugdspelers aan het woord. Hoe ervaren zij het leven als profvoetballer? Deze week zijn drie youngsters van Cercle Brugge aan de beurt.

Arne Naudts zit al enkele jaren gebeiteld bij Cercle Brugge en hij heeft nog een contract tot juni 2013. De youngster is erop gebrand om nog zoveel mogelijk bij te leren van Bob Peeters zijn ploeg.

“Cercle Brugge is een heel aangename ploeg. Zowel het voetbal dat wordt gebracht als de spelers zelf zijn hier dik in orde. Ik hoop hier nog veel op te pikken van de groep. Zo zijn mijn balaanname en techniek nog voor verbetering vatbaar.”

Naudts heeft uiteraard ook zijn sterke punten. “Ik ben redelijk groot en daardoor profiteer ik van mijn goed kopspel. Ook qua fysiek en kracht ben ik zeer sterk.”

"Mijn persoonlijk hoogtepunt was mijn eerste invalbeurt tegen Charleroi"

“Toen ik zes jaar was ging ik voor het eerst voetballen met vriendjes. Dat begon bij Drongen, daarna ging ik een jaartje naar Lovendegem, om vervolgens twee jaar te spelen voor Deinze. Daar plukte Cercle Brugge me dan weg.”

“Ik heb het wel moeilijk gehad om voetbal te combineren met school. Maar dat lag volledig aan mezelf. Ik heb nu gekozen voor de topsportschool waardoor ik alles beter kan combineren”, besluit de zeventienjarige aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties