'Arsenal meldt zich in januari voor Marin'

Magg Brown .
| 11 reacties
'Arsenal meldt zich in januari voor Marin'
Foto: © SC

Marko Marin is na de jaarwisseling mogelijk te bewonderen op de Engelse velden. Arsenal denkt er aan om in januari een bod uit te brengen op de middenvelder van Werder Bremen.

Marin verruilde in 2009  Borussia Monchengladbach voor Werder Bremen en heeft zich ontwikkelt tot een van de sterkhouders van de laatste club. Het afgelopen seizoen was de rappe vleugelspeler goed voor negen assists en dit seizoen staat de teller tot dusver op drie. De sterke optredens van Marin zijn niet onopgemerkt gebleven.

Arsenal heeft volgens Caught Offside de middenvelder, die in zijn vaderland 'de Duitse Messi' wordt genoemd, op haar verlanglijstje gezet. Afgelopen zomer was de Duits international al in beeld bij de werkgever van Thomas Vermaelen. De Londenaren hebben concurrentie van clubs als Liverpool, Tottenham Hotspur en AS Roma.

De club heeft een goede band met Werder Bremen en hoop daarvan te profiteren. Arsenal nam in de vorige transferperiode al Per Mertesacker over van de Duitse club. De boomlange verdediger wist zich meteen in de basis te knokken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties