AZ'er Elm gewild bij Italiaanse en Engelse clubs

Magg Brown .
| 1 reacties
AZ'er Elm gewild bij Italiaanse en Engelse clubs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ moet rekening houden met een vertrek van Rasmus Elm. De Zweedse middenvelder heeft de aandacht getrokken van diverse buitenlandse clubs.

De goede optredens van Elm dit seizoen hebben de vruchten afgeworpen. De middenvelder stond vorige zomer al in de belangstelling van Italiaanse en Engelse clubs, maar besloot in Alkmaar te blijven. De interesse is niet afgenomen, want opnieuw staan de clubs in de rij. Zodoende zal de zeventienvoudig international opnieuw een keuze moeten maken.

“De belangstelling voor Rasmus is zo groot dat ik het ook met hem heb besproken”, zegt Patrick Mörk, zaakwaarnemer van Elm, in het AD. “Zijn status is op dit moment erg hoog. Een transfer is volgende zomer niet ondenkbaar. Afgelopen zomer hengelden clubs uit de Serie A en de Premier League al naar hem. Voor Rasmus is het belangrijk dat hij zich net zo thuis gaat voelen bij een club als hij dat nu doet bij AZ.”

De 23-jarige Elm, ploeggenoot van de geblesseerde Maarten Martens, is bezig aan zijn derde seizoen bij AZ. Tot dusver verscheen hij in 59 wedstrijden in de ploeg van trainer Gert Jan Verbeek en kwam daarin veertien keer tot scoren. Hij beschikt over een tot de zomer van 2013 doorlopend contract bij de club uit de Eredivisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties