Interview Kompany gelooft in mirakel: "Wij kunnen winnen!"

Robby Morren
Robby Morren
| 51 reacties
Kompany gelooft in mirakel: "Wij kunnen winnen!"
Foto: © SC

Morgen moeten de Rode Duivels hopen een klein mirakel: winst tegen de onoverwinnelijke Duitsers. We konden vaststellen dat aanvoerder Vincent Kompany er alvast helemaal in gelooft. "Niemand is bang", verzekert hij.

Kompany moet centraal achterin zijn maatje Daniël Van Buyten missen. "Het is natuurlijk jammer dat Daniël geschorst is maar we hebben voldoende kwaliteit in onze groep om hem te vervangen."

Dat het geloof in een stunt aanwezig is, mag wel duidelijk zijn. "Iedereen heeft het gevoel dat we kunnen winnen met ons enthousiasme en onze creativiteit. Niemand is bang en wij verdienen die tweede plaats!"

"Wij verdienen die tweede plaats"
Vincent Kompany

Tegen Kazachstan lieten de Rode Duivels de supporters genieten met bij momenten bijzonder fraai voetbal maar tegen Duitsland zal dat wellicht niet kunnen. De manier waarop is dan ook ondergeschikt aan het resultaat. "We mogen Duitsland niet onderschatten en denken dat we daar met mooi voetbal resultaat kunnen halen."

Kompany scoorde tegen Kazachstan en als we hem mogen geloven, is de kans groot dat hij dat ook tegen Duitsland doet. "Als ik scoor, dan scoor ik meestal ook de wedstrijd daarna. We zullen dinsdag wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties