Real Madrid scoort vier keer

Sam Soetaers
| 12 reacties

Real Madrid heeft voor de derde keer op rij gewonnen. Dit keer was de Koninklijke te sterk voor Betis. Higuain (3x) en Kaka scoorden de Madrileense doelpunten.

Real Betis speelde goed mee tegen Real Madrid, maar mocht voor rust toch doelman Espinosa Castro dankbaar zijn. Alle goals werden immers op gespaard voor de tweede helft.

Meteen na rust bediende Ronaldo, die zijn honderdste officiële wedstrijd speelde voor Real Madrid, Higuain. De Argentijnse spits opende meteen de score. Betis raakte maar niet wakker en betaalde dat cash met een tweede tegengoal. Kaka schoot een bal enig mooi binnen.

Betis slaagde er toch in om terug in de wedstrijd te komen na de 2-1 van Molina. Al was dat slechts voor korte tijd want op vijf minuten tijd diepte Higuain de score verder uit met twee goals.

Coach José Mourinho haalde dan Ronaldo naar de kant voor Hamit, die meteen zijn competitiedebuut maakte. Een vervanging die de Portugese middenvelder zijn coach niet in dank af nam.