Reactie Van der Elst: "Mijn reactie is begrijpbaar"

Melissa Maes
| 33 reacties
Van der Elst: "Mijn reactie is begrijpbaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franky Van der Elst zag zijn STVV een sterke eerste helft spelen, maar het wist niet te scoren. In de tweede periode kwam de 0-1 en verloor de trainer zijn geduld. Gevolg: scheidsrechter Colemonts verwees Van der Elst naar de tribune.

Wat was er aan de hand? “In de tweede helft fluit de scheidsrechter voor een buitenspelsituatie die er absoluut geen was. Ik heb daar geen beelden voor nodig om dat met zekerheid te kunnen zeggen. Op dat moment worden wij benadeeld, want het was een gevaarlijke fase met een doelkans”, laat Franky Van der Elst weten aan VRT.

“Een halve minuut later valt dan dat doelpunt van Beerschot. Ik denk dus wel dat mijn reactie begrijpbaar is. We waren absoluut de betere ploeg. In de eerste helft hadden we al op voorsprong moeten komen, maar dat kunnen we enkel onszelf verwijten.”

STVV staat nog steeds laatste met twee punten. “We lieten ons vandaag te makkelijk pakken. Nu is het een zware dobber, maar we geven niet op. Nu moeten we trachten echt eens wedstrijden te gaan winnen”, besluit Van der Elst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties