Fabregas en Kanouté twitteren het uit

Jim Bogaert
| 15 reacties
Fabregas en Kanouté twitteren het uit
Foto: © SC

Fabregas (Barcelona) en Kanouté (Sevilla) hebben zich verzoend. Kanouté verweet Fabregas van racistische beledigingen tijdens de wedstrijd Barcelona-Sevilla (0- 0). Dit tot grote woede van Fabregas.

Na het fluiten van de door Messi gemiste penalty in de laatste minuten ontstond er een woordenwisseling tussen Fabregas en Kanouté. De Sevilla-spits sloeg Fabregas in het gezicht en duwde hem op de grond, waarna hij met rood mocht gaan douchen.

Na de wedstrijd werd druk gespeculeerd over wat Fabregas gezegd zou hebben. Sommigen meenden dat het over racistische uitspraken ging. 

Alles is ondertussan al uitgeklaard. Kanouté en Fabregas hebben mekaar gebeld en het uitgepraat. Dat meldden beide spelers op Twitter. "Ik heb zonet getelefoneerd met Kanouté en we hebben het incident van gisteren uitgepraat. We hebben elkaar vergiffenis gevraagd", klonk het op de Twitter-account van Fabregas.

Niet veel later reageerde Kanouté met: "Alles is uitgeklaard, we zijn twee volwassenen die zich bewust zijn van hun schuld gisteren. Dit hoofdstuk is afgesloten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties