Essevee mag het nog eens proberen in eigen huis

Jim Bogaert
| 11 reacties
Essevee mag het nog eens proberen in eigen huis
Foto: © SC

Zulte Waregem mag het vanavond nog eens proberen tegen Standard. Zondag werd nog nipt verloren op Slessin (1-0). Straks wil Essevee de Rouches elimineren uit de Beker in eigen huis.

Zowel Standard als Zulte Waregem beseffen dat de beker een heel korte weg naar het Europese toneel is. Beide ploegen zijn ambitieus, maar draaien niet het verhoopte seizoen, waardoor focussen op een bekerfinale voor zowel Kalezic' als Rigas troepen niet misplaatst is.

Standard kan nog stees niet rekenen op Mémé Tchite. Ook Felipe mist de bekermatch van vanavond. Bij Zulte Waregem zou de bij Standard opgeleide Jérémy Sérwy wel eens een basisplaats kunnen krijgen. Hij viel zondag sterk in voor een alweer ontgoochelende Chevalier.

Vermoedelijke opstelling:
Standard: Bolat, Ciman, Buzaglo, Opare, Kanu, Pocognoli, Gonzalez, Vainqueur, Seijas, Van Damme, Cyriac.
Zulte Waregem: Muyters, De Fauw, Colpaert, Habibou, Maréval, Hamalainen, Matton, Sérwy, Milunovic, D'Haene, Delaplace.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 367,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 397,50 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties