Reactie Been: "Groep met zoveel potentie en kwaliteit"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Been: "Groep met zoveel potentie en kwaliteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk won de waanzinnige topper tegen Club Brugge met 4-5. Coach Mario Been was vooral blij met de mentaliteit die zijn team toonde bij een 4-2 achterstand.

Robby Morren in Brugge

"Dit was een geweldige wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Er was voor deze wedstrijd heel veel te doen omtrent Adrie en mezelf. Wij zijn twee Nederlandse coaches en we hebben hier toch heel aanvallend voetbal gebracht, al moet ik daaraan toevoegen dat we verdedigend nog moet sleutelen", zo opende Been zijn perspraatje.

"Ik heb een elftal gezien dat wil strijden"
Mario Been

Been gaf wel eerlijk toe dat hij bij een 4-2 achterstand niet meer dacht aan de drie punten. "Wij konden met een voorsprong gaan rusten maar we kwamen 4-2 achter en dan moet ik toegeven dat je er als coach niet zo gek veel meer voor geeft. Op dat moment heb ik een elftal gezien dat wil strijden en wij zijn de meest gelukkige ploeg op basis van de kansjes die nog vielen."

Enorme opsteker
Na de bekeruitschakeling door Lierse en met Chelsea in het vooruitzicht, is deze overwinning heel belangrijk voor Genk. "Dit is een enorme opsteker. Je mag niet verliezen op mentaliteit, zoals bij ons gebeurde tegen Lierse. "We hebben immers een groep met zoveel potentie en kwaliteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties